Jump to content
Saruke

Connection issue i think is a bug (i hope someone knows how to fix this issue it will help me alot thanks)

Recommended Posts

70503834_10218480875186781_254038165130570597690_10218480875506789_8961025431436as all you can see my connection is fine i didnt lost connection but i keep getting this with all my characters.i read j causes this type of crashes after some time so i got him  deleted but this just keep happening.i hope it will be fixed.any further questions about this,don’t hestitate anyone to ask i dont mind answering it step by step how i get this issue.what i do know is that this is not my connection issue.Edit:this happens everyday with any character after a time also happens when i head to my home suddenly it shows that same thing and the only way it works is always closing it

Edited by Saruke

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get this from time to time as well and almost always the solution is as simple as power cycling my connection. I find that the icon is unreliable, to the point where it will still indicate a strong and stable connection despite my internet being completely dead.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/19/2019 at 3:47 PM, Rulebook said:

I get this from time to time as well and almost always the solution is as simple as power cycling my connection. I find that the icon is unreliable, to the point where it will still indicate a strong and stable connection despite my internet being completely dead.

I will try that thanks i still think it show the signal icon well since im the only one using wifi right now.if it works or not (i will edit this message) it didn’t work i tried something else so far is working ok.well now i crashed and says SigsegHandler any ideas what is that? I restarted my pc and is working again  (just in case i dont have a router) i did what you told me step by step, turn off pc,then go to the modem and unplug it,after that i waited 60 seconds then i turned the modem back on.i wait till all the lights are stable and then i turned my pc back on but the issue still persists,any ideas? If anyone come with plug my pc to the modem i can’t do that also when this issue happens my only way to resume it is to fully close the game after that and re open it, it works fine till i get the same situation later on,this threat can be closed no one knows the answer apparently i hope it will be fixed in a future update.i do have 72 mbps but i still get the connection issue but only on this game in others i have no disconnections and i read other topics about it even in steam version this is frequent.

Edited by Saruke
Threat can be closed no one could help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...